Behandlinger

Vores behandlinger

Klinikken er ledet af flere af landets dygtigste og mest erfarne øjenkirurger. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger inden for øjenfaget. Vi opdaterer løbende vores udstyr og metoder, således at vi altid sikrer den bedste behandling, både teknologisk og fagligt.

Nær- og langsynethed

Mange er født med nærsynethed, langsynethed, og bygningsfejl. Vi arbejder med de nyeste metoder, for at sikre det bedst mulige resultat.

Linseskift

Synet ændres gennem livet. Med årene bliver vores linse i øjet mindre elastisk. Er du over 45, vil det højest sandsynligt være et linseskift du får gavn af.

Grå stær

Vi får alle grå stær. Nogle får det bare tidligere end andre eller i mindre grad. Jo ældre man bliver, er der øget sandsynlighed for, at man har brug for at blive opereret for grå stær.

Tørre øjne

Svien, irritation eller fornemmelsen af grus i øjet. Tørre øjne er en overset folkesygdom, som op mod 30% af befolkningen døjer med. Læs mere om hvordan behandler tørre øjne.

Øjenlågsoperation

Øjenlågsoperationer egner sig til dem, som har et træt udseende omkring øjnene, tunge øjenlåg, hængende øjenlåg eller at det ligefrem giver indskrænket synsfelt eller hovedpine.

Kom i gang med dit forløb

Med en online konsultation får du mulighed for at tale direkte med en af vores dygtige øjenlæger, som kan vejlede dig og hjælpe med at finde frem til netop hvilken behandling vil give dig det resultat du ønsker.

Klinikken holder ferielukket i uge 29

Vi er tilbage i næste uge