Søs Egelind

Forløb med linseskift

Kunsten af at vælge den rigtige behandling

Søs kontaktede først klinikken, da hun ønskede at blive fri for bruge kontaktlinser, som hun over mange år havde gjort brug af. Udover dette, havde Søs oplevet en forringelse af hendes syn. 

Søs kom til en forundersøgelse i klinikken, hvor det bedste behandlingsforløb blev klarlagt. Da Søs var i start 60’erne var en laseroperation ikke den bedste løsning, da Søs led af alderssyn og en begyndende grå stær, som ville gøre det nødvendigt at udskifte linsen i øjet indenfor et par år. Derfor var den bedste behandling et linseskift, hvor der både korrigeres for styrke og den begyndende grå stær. 

Behandlingsforløbet i klinikken

Efter forundersøgelsen aftales en dag for behandling. I Søs’ tilfælde behandledes begge øjne på samme dag. 

På selve operationsdagen ankommer man i klinikken, hvor man kan slappe af i venteværelset inden operationen. Vi drypper med lokalbedøvende og pupiludvidende øjendråber, inden behandlingen. Selve indgrebet tager 5-10 minutter og allerede lige efter vil man opleve en klar forbedring, på trods af at man endnu er lysfølsom som efterfølge af dråberne. 

Efter behandlingen var Søs til kontrol hos os to gange; efter 24 timer og efter 2 uger. Til kontrollen fik hun målt sit syn og talt med øjenlægen for at sikre at alt er som det skal være. Søs har oplevet en enorm forbedring af hendes syn og bruger nu kun briller til at læse på tæt afstand. 

Dit forløb hos os

1

Gratis online konsultation

Til online konsultationen får du en samtale med en af vores læge, som guider dig og informere om dine behandlingsmuligheder.

2

Konsultation i klinikken

Efter din online konsultation kommer du til en konsultation i klinikken, hvor vi undersøger dine øjne.

3

Behandling


Beslutter du dig for en behandling hos os, så planlægger vi sammen en dag til selve behandlingen.

4

Kontrol


Efter din behandling kommer du til en kontrol hos øjenlægen eller en af vores optikere, hvor vi måler dit syn og sikre os at alt er som det skal være.

Hvilken behandling?

Det kan virke ganske uoverskueligt at finde frem til netop hvilken behandling er den bedste for at opnå dine ønsker. Tag vores test og find ud af hvilken behandling passer dig bedst

Klinikken holder ferielukket i uge 29

Vi er tilbage i næste uge