Vores måde

Du kender formodentlig til følelsen af nervøsitet, når du overvejer at få lavet en øjenoperation. Vores opgave er at gøre dig tryg i hele processen, fra den indledende samtale til den færdige operation. Derfor er det alt afgørende, at du får en gennemgående konsultation og forstår alle aspekter i forbindelse med en operation, så du føler tryghed hele vejen til et bedre syn og højere livskvalitet uden briller og kontaktlinser.

Et godt syn giver livskvalitet. Det kan være i forhold til hverdagens små gøremål, som er lettere uden briller. Men det kan også være i forhold til udøvelse af dit arbejde eller sport, at et dårligt syn hæmmer og besværliggør dig.

Vi kan hjælpe de fleste til at få et bedre syn. Hos Scandinavian Eye Center har vi et helhedsperspektiv i vores behandling. Lige fra den første indledende forundersøgelse og dialog, til den afsluttende undersøgelse efter operation, tager vi udgangspunkt i den enkelte patients behov og muligheder for den bedste behandling. Vi benytter det bedste og mest avancerede kliniske udstyr på markedet. Vi bestræber os på altid at være først med de nyeste metoder og veldokumenterede behandlinger indenfor øjenkirurgi og behandling til glæde for vores patienter og i overensstemmelse med vores egne høje faglige krav. Vores motto for alt, hvad vi laver er ”kvalitet uden kompromis” – dette gælder både i forhold den behandling, vi giver vores patienter, det kliniske udstyr vil bruger, men også den måde vi har indrettet vores klinik.

Mulighederne for at afhjælpe synsproblemer er idag bedre end nogensinde før. Om det drejer sig om aldersrelateret udfordringer, nærsynethed eller andre former for problemer med synet. Vi tror på, at al ting spiller sammen og medvirker til gode oplevelser for både patienter, leverandører og medarbejdere. Vi har en samarbejdsaftale med Region Hovedstaden og hvor vi er tilmeldt som privathospital under det ”udvidede frie sygehusvalg” og dermed kan tilbyde behandling under behandlingsgarantien. Hvis du er interesseret i at vide mere om mulighederne for behandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.

Kom i gang med dit forløb i dag

Book en online konsultation og tal med en af vores øjenlæger, som guider dig og informerer om dine behandlingsmuligheder.

Læs vores andre artikler

Klinikken holder ferielukket i uge 29

Vi er tilbage i næste uge